به گزارش خبرگزاری «حوزه»، می گویند رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون؛ این ضرب المثل البته همیشه مصداقش امور منفی و نامطلوب نیست و گاه رنگ رخساره و شور و شعف ظاهری نشانه ای است بر آنچه در باطن می گذرد و غلیان دارد.
شب گذشته جمعی از روحانیونی که پس از سال ها تحقیق و بررسی دقیق، سیادت آن ها از سوی تنی چند از مراجع عظام تقلید مورد تایید قرار گرفته ، در محضر آیت الله العظمی سبحانی، عمامه مشکی سیادت را بر سر نهادند.
شور و حال وصف ناپذیر آن ها از این واقعه نشان می داد که چقدر از این بابت خرسند هستند که زین پس نشانه سیادت را با خود در کسوت روحانیت به همراه دارند و البته به تعبیر آیت الله سبحانی، مسئولیت سنگین تری را هم بر دوش خواهند کشید.
حجت الاسلام و المسلمین سید مجتبی ملکی ، دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در همین رابطه به خبرنگار حوزه گفت: به عقیده بنده عنایت خود حضرت زهرا(س) بوده که این مساله که مدت ها پوشیده و پنهان مانده بود بعد از تلاش چند ساله دوستان و بستگان به اثبات رسید و مورد تایید مراجع معظم تقلید قرار گرفت.
وی افزود: امشب ما این توفیق را یافتیم که در خدمت آیت الله العظمی سبحانی برنامه تغییر عمامه را انجام دهیم و امیدواریم خود حضرات معصومین(ع) که ما منتسب به آن ها هستیم و جزو اولادشان به شمار می رویم، عنایت کنند تا آن چه وظیفه ماست به نحو شایسته و مطلوبی انجام دهیم
مشاور وزیر آموزش و پرورش همچنین گفت: طبعاً با این وضعیت، وظیفه ما در نشر معارف اهل بیت(ع) و پاسداری از این حریم مقدس سنگین تر می شود.
وی با بیان این که همه این روحانیونی که در این مراسم تغییر عمامه دادند، برادران و عموزادگان ما هستند، افزود: بیش از ده سال است که در این باره تحقیقات کاملی صورت گرفته و به لطف الهی در نهایت با تایید آیات عظام سبحانی، شبیری زنجانی، صافی گلپایگانی، علوی گرگانی و نوری همدانی انجام شد.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمود ملکی، از اساتید حوزه نیز در همین رابطه ابراز داشت: در تیره و طایفه ما که معروف به میرجعفر است از حدود 200 سال قبل اشتهار به سیادت مطرح بوده ، منتها به دلیل نبود امکانات و مشکلات پیگیری جدی مثل امروز انجام نشده است و بعد از تحقیقات ده ، پانزده ساله که هم از طریق مسیر مهاجرت آبا و اجدادمان در لنجان اصفهان در کنار زاینده رود صورت گیرد و هم پرس و جوی دقیق از معمرین و علما و افراد مسن منطقه و دیگران کاملاً این مساله محرز شد که ما از سادات هستیم.
وی افزود: جد ما از حدود 250 سال قبل به این محل هجرت کرده و البته در همه این مدت طایفه ما اشتهار به سیادت داشته منتها پیگیری آن مسکوت مانده بود تا این که با تحقیقات فراوان و احتیاط زیاد نسبت به این امر و گفته بسیاری از بزرگان و افراد مسن منطقه مبنی بر این که از اجداد خود شنیده اند که طایفه میرجعفر از سادات هستند، این را اعلام عمومی کردیم و خدمت مراجع بزرگوار تقلید رسیده و تاییده آن ها را نیز دریافت کردیم.
این استاد حوزه بیان داشت: به هر حال کار خدای متعال و عنایت خود حضرت زهرا(س) بود که توفیق یافتیم که در این زمان که مسیر روحانیت را انتخاب کرده ایم مفتخر به لباس و نشان سیادت شویم و امیدواریم خدای متعال یاری مان کند، حقیقتاً اولاد خوبی برای اهل بیت (ع) و حضرت زهرا(س) باشیم و در مسیر خواست آنها گام برداریم.
وی گفت: مرجع عالیقدر حضرت آیت الله سبحانی گفتند؛ شما یک جا جمع شوید و برای تغییر عمامه اقدام کنید و ما هم به این خاطر خدمت ایشان برای انجام این کار رسیدیم.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمود ملکی با اشاره به ایام فاطمیه خاطرنشان کرد: ما از زمان شروع تحقیقات و بررسی ها تا به این جای کار در همه مراحل لطف و عنایت ائمه (ع) را نسبت به خود مشاهده کردیم و با رعایت شدت احتیاط در این مسیر گام برداشتیم و این در حالی است که چندین سال بود که ما به این نتیجه رسیده بودیم ، منتها صبر کردیم و با مسافرت ها و دیدار با افراد مختلف این مساله را عیان کردیم.
حجت الاسلام و المسلمین سجادی از اساتید حوزه که در پیگیری این مساله نقش بسیار پررنگی هم داشته نیز با ابراز خرسندی از تحقق این مساله و برنامه تغییر عمامه اظهار داشت: خدا را بسیار شاکریم که در این مراسم معنوی شاهد مزین شدن جمعی از علما و روحانیت فاضل و مهذب به نشان شریف سیادت شده ایم و ان شاءالله این سادات عزیز که همگی از برکات کوثر پیامبر(ص) هستند بتوانند در کسوت مقدس روحانیت و در جایگاه سیادت بیش از پیش منشا خیر و برکات برای جامعه اسلامی و مکتب ائمه اطهار(ع) باشند.
نظر شما